Twee culturen mixen is altijd gevaarlijk, maar deze combinatie geeft echt een heerlijke comfort food. En dat in 1 pan.
Gerechten voor 4 personen.
Ingrediƫnten:
250 gr Spaghetti
500 gr gehakt
1 zakje taco kruiden
1 grote witte ui
2 Paprika (rood)
2 tenen knoflook
1 blik tomatenblokjes
Tex mes kaas of geraspte cheddar
water
Bereiding:
Snipper de ui en hak de knoflook. Snij de Paprika in blokjes.
Verhit de pan en bak hierin het gehakt rul. Zodra er vet vrijkomt bak je de knoflook en de ui mee. Voeg de taco kruiden toe en bak dit allemaal even rustig aan.
Voeg de Paprika toe en bak dit ook even mee.
Als alles mooi gebakken is voeg je de tomatenblokjes en een halve liter water toe. Breng dit aan de kook.
Zodra dit kookt voeg je de Spaghetti toe. Ik breek ze door de helft omdat het anders lastig roeren is in de pan. Zorg dat de Spaghetti onder water staat.
Roer dit, een paar keer, goed door, zodat de Spaghetti niet aan elkaar gaat klonteren.
Afhankelijk van de kooktijd voor je Spaghetti laat je dit 10 tot 15 minuten lekker pruttelen. Je moet er wel bij blijven om af en toe te roeren en om te kijken wanneer je Spaghetti gaar is. Evt. voeg je wat water toe.
Als de Spaghetti gaar is laat je de pan een beetje droog koken. Zet hierna het vuur uit.
Kaas erover strooien en met de deksel op de pan, de kaas even laten smelten.
Serveren met salade of gewoon zo.
Eet smakelijk.