Pastasalade met zeevruchten

Het is nu echt saladetijd. Met dit warme weer ga ik echt niet uitgebreid koken. Een pasta of wat rijst koken gaat nog, als de rest maar koud is.

Gerecht voor 2 à 3 personen.

Deze pastasalade kan je als lunch of als hoofdgerecht serveren. Maar ook als bijgerecht bij bijvoorbeeld een bbq.

Ingrediënten:

275 gr Pasta

150 gr. (Cocktail) Garnalen

Surimi

zoete Paprika

100 gr. IJsbergsla gesneden

Rode ui

3 tbsp Mayonaise

2 tsbp Crème fraiche

kneepje citroensap (uit een flesje, of vers)

1 tbsp dille (gedroogd of vers)

zout en peper

Bereiding:

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Maak de saus door de mayonaise, crème fraiche, citroensap, dille en evt. peper en/of zout door elkaar te mengen. Proef even en voeg evt. extra kruiden toe. Zet even opzij.

Haal de Surimi uit elkaar. Snij de Paprika en de rode ui klein.

Doe alles samen met de pasta, Surimi, garnalen en de saus in een kom en mix dit door elkaar.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Loading