Het is nu echt saladetijd. Met dit warme weer ga ik echt niet uitgebreid koken. Een pasta of wat rijst koken gaat nog, als de rest maar koud is.
Gerecht voor 2 à 3 personen.
Deze pastasalade kan je als lunch of als hoofdgerecht serveren. Maar ook als bijgerecht bij bijvoorbeeld een bbq.
Ingrediënten:
275 gr Pasta
150 gr. (Cocktail) Garnalen
Surimi
zoete Paprika
100 gr. IJsbergsla gesneden
Rode ui
3 tbsp Mayonaise
2 tsbp Crème fraiche
kneepje citroensap (uit een flesje, of vers)
1 tbsp dille (gedroogd of vers)
zout en peper
Bereiding:
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Maak de saus door de mayonaise, crème fraiche, citroensap, dille en evt. peper en/of zout door elkaar te mengen. Proef even en voeg evt. extra kruiden toe. Zet even opzij.
Haal de Surimi uit elkaar. Snij de Paprika en de rode ui klein.
Doe alles samen met de pasta, Surimi, garnalen en de saus in een kom en mix dit door elkaar.
Eet smakelijk.